gegrilde zeewolf en salie orecchiette met courgette

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 12-11-2012

Deel dit recept

Ingrediënten
2 uien
6 takjes salie( mag meer!)
verse oregano naar smaak
1 courgette
stukje prei
rood pepertje
1 tomaat
150 gr pasta
2 tenen knoflook
2 stukken zeewolffilet
geraspte parmezaanse kaas
olijfolie
peper en zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

kruiden fijn snijden, ui snipperen,pepertje fijn snijden , knoflook fijn hakken
courgette in dunne reepjes snijden

Bereidingswijze

Kook de pasta beetgaar.
Fruit de ui .voeg kruiden , look, pepertje en zout en peper toe en bak een minuutje. Voeg courgettereepjes en fijngesneden tomaat toe.
Verhit grillpan , smeer filets in met peper , zout en olie en grill ze een minuut of 5.
Meng de kaas door de groente en meng de pasta door de saus .op smaak afmaken!

Bron

freshbox

Serveertip

zeewolf op pasta leggen en bakvet van vis erover schenken.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten