Ketjap Varkensreepjes met Rijst en sperziebonen

  • Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 11-11-2012

Heerlijke zoet gerecht.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 kg Varkensfiletlapjes
2 teentjes knoflook
2 uien
2 el Gember poeder
1 mespuntje peper
2 el olijfolie
+/- 1/2 fles babi ketjap
4 pers speziebonen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
snijplank, mes en hapjespan

Bereidingswijze

Snijd vlees in reepjes.
Bak in de olie de gesneden uien en geperste knolook glazig. Voeg het vlees toe en bak dit bruin. Zodra het vlees bruin is, 1/2 fles Ketjes Manis toevoegen en de gember/peper. Het vlees moet net onder de ketjap zijn. ongeveer 45 minuten laten sudderen.
In de tussentijd de rijst en de sperziebonen koken.

Serveertip

Apart serveren.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten