Gepaneerde scholfilet

  • 10-20 min.
  • Gepaneerde scholfilet

    Gepaneerde scholfilet

    Gepaneerde scholfilet

Deel dit recept

Ingrediënten
- 2 a 3 verse scholletjes (of diepvries)
- bloem
-gekruid paneermeel
- 2 eieren
- Blue Band vloeibare margarine
- mini worteltjes (voorgeschrapt)
- 2 zakjes aardappelpuree-mix (met bieslook)
- citroensap
- keukenpapier
- peper
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 1131,73 kcal
Koolhydraten 137,80 g
Eiwitten 80,22 g
Vetten 25,47 g

Bereidingswijze

De schollen afspoelen onder de koude kraan en droogdeppen met keukenpapier. Bestrooi ze nu aan beide kanten royaal met peper.
Doe 2 geklutste eieren in een diep bord. Bestrooi een ander diep bord met een beetje bloem en gekruid paneermeel.
Haal eerst de schollen door het ei en dan door de bloem/paneer. Herhaal dit met de andere kant van de vis. Neem nu een grote koekenpan en doe daar een beetje blue band vloeibare margarine in. Leg de schollen in de pan. 5 minuten aan elke kant lekker goudbruin bakken.

Bron

www.smulweb.nl

Serveertip

Lekker met worteltjes, aardappelpuree en een wit wijntje.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

denisevd85 avatar
denisevd85

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten