Pennesalade op toscaanse wijze

  • Slanke keuken, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 08-11-2012

Een lekker en slank recept met veel groente

Deel dit recept

Ingrediënten 1 persoon
50 gr ongekookte penne
100 gr sperziebonen
3 gedroogde tomaten zonder olie
100 gr kerstomaten
1 lente-ui
1 teentje knoflook
1 koffielepel groene pesto
2 ontpitte zwarte olijven
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Maak de boontjes schoon.
Snijd de kerstomaten in vieren.
snijd de olijven in plakjes.
Snijd de lente-ui in ringetjes.
Wel de gedroogde tomaatjes in heet water.Snij ze daarna in reepjes.

Bereidingswijze

Kook de penne en de sperziebonen.
spoel ze daarna af met koud water in een vergiet en laat uitlekken.
Pers het teentje knoflook.
Doe dit boven een schaal waar je ook de tomaatjes in doet, voeg de boontjes en de penne toe.
Meng het met de olijven, de pesto en de gedroogde tomaatjes.

Bron

Weight watchers bijlage AD

Serveertip

Maak op smaak met peper en zout.

Laatste reacties

gerbil100 avatar
gerbil100 02-11-2015

was erg lekker, dank je wel

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten