Pennesalade op toscaanse wijze
- Slanke keuken, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 08-11-2012
Een lekker en slank recept met veel groente
Ingrediënten 1 persoon
50 gr ongekookte penne100 gr sperziebonen
3 gedroogde tomaten zonder olie
100 gr kerstomaten
1 lente-ui
1 teentje knoflook
1 koffielepel groene pesto
2 ontpitte zwarte olijven
Voorbereiding
Maak de boontjes schoon.
Snijd de kerstomaten in vieren.
snijd de olijven in plakjes.
Snijd de lente-ui in ringetjes.
Wel de gedroogde tomaatjes in heet water.Snij ze daarna in reepjes.
Bereidingswijze
Kook de penne en de sperziebonen.
spoel ze daarna af met koud water in een vergiet en laat uitlekken.
Pers het teentje knoflook.
Doe dit boven een schaal waar je ook de tomaatjes in doet, voeg de boontjes en de penne toe.
Meng het met de olijven, de pesto en de gedroogde tomaatjes.
Bron
Weight watchers bijlage AD
Serveertip
Maak op smaak met peper en zout.
Laatste reacties
was erg lekker, dank je wel