Spinazie Rollade

  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 08-11-2012
  • Spinazie Rollade

    Spinazie Rollade

    Spinazie Rollade

  • Spinazie Rollade

    Spinazie Rollade

    Spinazie Rollade

het is een Vegetarische gerecht, ik heb het gebruikt als Voorgerecht , maar kan uiteraard ook gewoon als bijgerecht .

Deel dit recept

Ingrediënten
500 gram diepvries spinazie
4 eieren gesplitst
½ tl nootmuskaat
zout en peper
potje spagetti saus (suga)
VULLING
175 gram Broccoli in kleine roosjes
bol mozarella
100 gram blauw schimmelkaas naar keuze.
25 gram geraspte parmezaanse kaas
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 1319,44 kcal
Koolhydraten 32,83 g
Eiwitten 98,90 g
Vetten 82,44 g
Benodigdheden
bakblik/ ovenschaal 23 x 23
Oven 220ºC

Voorbereiding

Laat de spinazie goed uitlekker, knijp overtollig vocht eruit en hak de spinazie nog even.
dep eventueel droog.

Bereidingswijze

Meng de spinazie met de eidooiers, zout , peper en de nootmuskaat.
Klop de eiwitten stijf en spatel door de spinazie.
Vet bakblik in
bedek met ovenbakpapier en verdeel de spinzie daar over.( anders laat het moeilijk los uit de schaal)
Strijk de spinazie glad.
Bak de Spinazie 12-15 minuten in een voorverwarmde oven op






Bron

vegetarische kookboek Parragon isbn 978-1-4454-4907-4

Serveertip

kan ook zonder suga saus dit als bij gerecht.
Ik heb de rol laten iets laten afkoelen ( was iets makkelijker te snijden), maar wel met een warme saus.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten