Spinazie Rollade
- 30-60 min.
- Geplaatst op 08-11-2012
het is een Vegetarische gerecht, ik heb het gebruikt als Voorgerecht , maar kan uiteraard ook gewoon als bijgerecht .
Ingrediënten
500 gram diepvries spinazie4 eieren gesplitst
½ tl nootmuskaat
zout en peper
potje spagetti saus (suga)
VULLING
175 gram Broccoli in kleine roosjes
bol mozarella
100 gram blauw schimmelkaas naar keuze.
25 gram geraspte parmezaanse kaas
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde | Eenheid |
---|---|
Energie | 1319,44 kcal |
Koolhydraten | 32,83 g |
Eiwitten | 98,90 g |
Vetten | 82,44 g |
Benodigdheden
bakblik/ ovenschaal 23 x 23Oven 220ºC
Voorbereiding
Laat de spinazie goed uitlekker, knijp overtollig vocht eruit en hak de spinazie nog even.
dep eventueel droog.
Bereidingswijze
Meng de spinazie met de eidooiers, zout , peper en de nootmuskaat.
Klop de eiwitten stijf en spatel door de spinazie.
Vet bakblik in
bedek met ovenbakpapier en verdeel de spinzie daar over.( anders laat het moeilijk los uit de schaal)
Strijk de spinazie glad.
Bak de Spinazie 12-15 minuten in een voorverwarmde oven op
Bron
vegetarische kookboek Parragon isbn 978-1-4454-4907-4
Serveertip
kan ook zonder suga saus dit als bij gerecht.
Ik heb de rol laten iets laten afkoelen ( was iets makkelijker te snijden), maar wel met een warme saus.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties