Spaghetti met kip & pesto

  • Goedkoop en snel, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 08-11-2012
  • Spaghetti met kip & pesto

    Spaghetti met kip & pesto

    Spaghetti met kip & pesto

  • Spaghetti met kip & pesto

    Spaghetti met kip & pesto

    Spaghetti met kip & pesto

  • Spaghetti met kip & pesto

    Spaghetti met kip & pesto

    Spaghetti met kip & pesto

  • Spaghetti met kip & pesto

    Spaghetti met kip & pesto

    Spaghetti met kip & pesto

  • Spaghetti met kip & pesto

    Spaghetti met kip & pesto

    Spaghetti met kip & pesto

Op een dag had ik alleen maar kipfilet en champignons in huis. Het was slecht weer en ik had geen zin om boodschappen te doen. Ik keek in de kelder en vond er een potje pesto en een pakje kookroom. Met de overige ingrediënten en een beetje "creatief" koken is toen dit recept ontstaan.
Ik realiseer me heus wel dat ik geen culinair wonder ben en dat er best meer soortgelijke recepten zullen zijn. Maar toch wil ik jullie dit snelle, makkelijke en bovendien zeer smakelijke recept niet onthouden.
Succes ermee en dat het jullie ook mag smaken!!!

Deel dit recept

Ingrediënten 5 personen
500 gr. kipfilet,
1 bakje champignons,
1 pakje kookroom,
1 potje groene pesto,
2 uien,
2 tenen knoflook,
500 gr. spaghetti (of andere pasta),
olijfolie,
peper & zout.

Extra smaakmakers:
parmezaanse kaas,
rucola,
optioneel lenteui.
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 833,05 kcal
Koolhydraten 79,78 g
Eiwitten 47,79 g
Vetten 34,70 g

Bereidingswijze

Bak de fijngehakte knoflook en voeg daarbij de in stukjes gesneden kipfilet. Bestrooi met peper & zout.
Voeg de in ringen gesneden uien toe.
Dan de in 4en gesneden champignons erbij.
Als dit gaar is voeg je de kookroom en de pesto toe.
Kook intussen de pasta.

Serveertip

Voor de liefhebbers serveer je er parmezaanse kaas bij.
Ook nog wat rucola erbij is zeer smaakvol.
Net voor het opdienen de fijngesneden lente ui erbij :)

Laatste reacties

wilmiewillemse avatar
wilmiewillemse 17-03-2013

Deze week weer gemaakt en ik had nog een bosje lente-ui liggen dat op moest. Ik heb het fijngesneden en op het laatste moment erdoor gedaan. Nu ga ik het voortaan op deze manier maken, want zo was het nog lekkerder.

arju4 avatar
arju4 23-11-2012

ziet er heerlijk uit!

Ikkebenik1 avatar
Ikkebenik1 08-11-2012

Nou ondanks dat jij beweert geen culinair wonder te zijn, klinkt het wel lekker dus neem hem wel mee! :)

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten