Champania
- Wereld, Feestmaaltijd
- 0-10 min.
- Geplaatst op 07-11-2012
Ingrediënten
10 cl Cognac10 cl Witte porto
10 cl Rode porto
70 cl Rosé champagne ( gekoeld)
Poedersuiker
Kaneel
Gemberpoeder
Fruit: kersen, aardbeien, pruimen, sinaasappelen, citroenen,...
Benodigdheden
Punchschaal en champagneglazenVoorbereiding
Snij de citrusvruchten in schijfjes.
Was de aardbeien, verwijder het steeltje en halveer ze.
Ontpit kersen en pruimen.
Bereidingswijze
Doe de vruchten in de schaal.
Giet de cognac en porto erbij.
Voeg de suiker toe en kruid naar smaak met gember en kaneel.
Zet min 1u in de koelkast.
Voet net voor het opdienen de champagne toe.
Bron
Delhaize magazine dec 2004
Serveertip
Giet in de glazen zonder de vruchten.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties