Champania

  • Wereld, Feestmaaltijd
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 07-11-2012

Deel dit recept

Ingrediënten
10 cl Cognac
10 cl Witte porto
10 cl Rode porto
70 cl Rosé champagne ( gekoeld)
Poedersuiker
Kaneel
Gemberpoeder
Fruit: kersen, aardbeien, pruimen, sinaasappelen, citroenen,...
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Punchschaal en champagneglazen

Voorbereiding

Snij de citrusvruchten in schijfjes.
Was de aardbeien, verwijder het steeltje en halveer ze.
Ontpit kersen en pruimen.

Bereidingswijze

Doe de vruchten in de schaal.
Giet de cognac en porto erbij.
Voeg de suiker toe en kruid naar smaak met gember en kaneel.

Zet min 1u in de koelkast.

Voet net voor het opdienen de champagne toe.

Bron

Delhaize magazine dec 2004

Serveertip

Giet in de glazen zonder de vruchten.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten