Caffè Freddo
- Italiaans, Nagerecht
- 10-20 min.
- Geplaatst op 07-11-2012
Bereidingswijze
Zet koffie en los hier de bruine basterdsuiker in op. Laat afkoelen. Klop de slagroom met de suiker stijf. Houd wat slagroom apart en doe de rest in een mengbeker. Voeg hier de koffie, 4 tl Dolce Nero, crushed ijs en de rum aan toe en meng alles goed. Doe in elk glas een theelepel Dolce Nero koffie en verdeel het koffiemengsel over de 4 glazen. Schep als laatste de apart gehouden slagroom bovenop.
Bron
http://nl.oilvinegar.com/recipes/view/index/recipe/caff-freddo
Serveertip
Creëer een feestelijke blaadjes decoratie door wat Dolce Nero op de room te druppelen, maak met een dun staafje een spiraalbeweging vanuit het midden door de druppels. Serveer met een rietje!
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties