bladerdeegflapjes
- 0-10 min.
Ingrediënten
200 gr rundgehakthalve kleine spitskool
halve gele paprika
3 tenen look
ui of lente-ui
9 plakjes bladerdeeg( diepvries)
ei
scheutje room of melk
beetje kaas
cajunkruiden,asafoetida,kerrie,peper en zout
Voorbereiding
gehakt kruiden met cajun,asafoetida,kerrie en peper en zout.
bladerdeeg uit vriezer halen en uit leggen om te ontdooien
oven voorverwarmen op 210 graden
uitje snijden , paprika in stukjes en kool fijn snijden
Bereidingswijze
uitje fruiten met 2 teentjes look , lekker laten bakken . paprika toevoegen en iets later de kool toevoegen . beetje droog laten bakken en nog wat look toevoegen.afsmaken!
Mengsel wat laten afkoelen in bak. Ondertussen ei met room ( melk ) en kaas mengen,door afgekoelt mengsel scheppen en over bladerdeeg verdelen .
driehoekjes vouwen.insmeren met ei en deeg inprikken
9 op bakplaat met bakpapier leggen. inkwasten met ei met melk
afbakken op hoge temp. ongeveer 15 minuten
Bron
tv