bloemkoolpuree

  • 0-10 min.

Deel dit recept

Ingrediënten
kleine bloemkool
bouillonblokjes
boter
peper
eventueel nootmuskaat
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

bloemkool in kleine stukjes snijden
bouillonblokjes in magnetron laten smelten

Bereidingswijze

bloemkool kort koken in bouillon .afgieten en pureren met flink wat roomboter met eventueel een scheutje melk
op smaak brengen met peper en nootmuskaat

Bron

tv

Serveertip

nog wat over? volgende dag een lekker soepje maken met wat van de overgebleven afgegoten bouiilon , wat room of melk. breng op smaak met peper en noot.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

milliekokkie avatar
milliekokkie

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten