appeltaart ala gijs

  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 07-11-2012

Deel dit recept

Ingrediënten
appeltaartmix van gijs
150 gr boter
1 ei
kilo goudrenetten
palmsuiker ,citroensap en rasp,kaneel
lange vingers of amaretti of bitterkoekjes.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

appels in stukjes snijden en in de boter met suiker in pan glaceren.rasp en sap toevoegen
beetje laten afkoelen.
deegje kneden en even laten rusten. uitrollen en beboterde vorm bekleden met bakpapier .deeg in vorm,lange vingers,bitterkoekjes of amaretti verkruimelen en op deeg strooien,appels erover en taartje afmaken met rest van deeg.eidooier met scheutje melk gebruiken om af te smeren.

Bereidingswijze

70 min bakken in ovenop 170 graden.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten