spinazieschotel uit de wok

  • 20-30 min.

heerlijk spinaziegerecht uit de wok

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 eieren; 1 tl. paprikapoeder; 75 gr rozijnen;
3 sjalotten; 2 t knoflook; 250 gr. kastanjechampignons; 50 gr geschaafde amandelen. 4 el. olijfolie; 1 kg gewassen spinazie.peper en zout
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
wokpan
koekepan

Voorbereiding

sjalotten en knoflook snipperen. eieren hard koken, daarna koud afspoelen,pellen en in kleine stukjes snijden. met paprikapoeder, peper en zout bestrooien en wegzetten.
De rozijnen in 1,5 dl kokend water wellen. De champignons in kwarten snijden en de amandelen in een koekenpan roosteren

Bereidingswijze

Verwarm 4 el olie in de wok en roerbak eerst de sjalot met de knoflook. Voeg daarna de champignons toe en roerbak ca. 4 min. Voeg dan de spinazie toe en roerbak nog ca. 3 a 4 min. Schep er dan de uitgelekte rozijnen door.

Bron

AD

Serveertip

Doe dit spinanziemengsel in een brede schaal en bestrooi met het ei en de amandelen.

Lekker met gekookte rijst.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

liflafjes avatar
liflafjes

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten