Tagliatelle met roomsaus en perzik

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 06-11-2012
  • Tagliatelle met roomsaus en perzik

    Tagliatelle met roomsaus en perzik

    Tagliatelle met roomsaus en perzik

Heerlijk hartig gerecht en juist door de boursin in combinatie met de perzik zo lekker.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Tagliatelle
Boursin (klein pakje)
Tagliatelle roomsaus pakje van Honig
500ml melk
500gr groentepakket spaghetti/macaroni
500gr kip
225gr perzik uitgelekt op siroop
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Pan
Hapjespan
Vergiet

Voorbereiding

Zet een pan water op voor de hoeveelheid tagliatelle die je erbij wil klaarmaken.
Snijd de kip in blokjes.
Snij de perzik in stukjes.

Bereidingswijze

Zet een grote hapjespan op het vuur, bak de kip in olijfolie gaar. Voeg daarna de groente toe en bak die voor 4 minuten mee. (Doe de tagliatelle ook rond deze tijd in het water met een klein scheutje olijfolie.) Voeg het pakje tagliatelle roomsaus met de melk toe aan de pan. Zodra het een saus is geworden voeg dan de helft van de boursin toe. Zodra dat 3 min zachtjes heeft doorgekookt, voeg dan de perzik in stukjes toe. Roer dat nog een minuutje door. Dan de tagliatelle afgieten en in een aparte pan op tafel zetten.

Serveertip

Je zou ook nog champignons kunnen toevoegen, ook erg lekker!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten