Kartuizer pudding

  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 05-11-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
170 gram melkchocolade of bittere chocolade (of 85 gram ongezoete
chocolade),
75 gram suiker,
8 deciliter melk,
2 eetlepels tapiocabloem,
25 gram bloem,
1 theelepel vanille,
slagroom (naar believen).
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Chocolade en suiker in de melk smelten; net tot aan het kookpunt brengen.
Tapioca en bloem toevoegen.
Onder voortdurend roeren 10 minuten laten koken, tot de pudding opstijft.

Goed af laten koelen.
Eventueel met slagroom serveren.

Bron

kloosterrecepten.

Serveertip

Deze pudding is bijzonder geschikt voor vormen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten