SPAGHETTI ALLA BOLOGNESE

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.

overheerlijke spaghetti

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 g gemengd gehakt 1 dl bouillon
1 ui 1 dl rode wijn
1 teentje knoflook 400 g spaghetti
250 g champignons 1 theelepel suiker
4 eetlepels olijfolie basilicum
1 blikje tomatenpuree zout, peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1 Schil en snipper de ui. Schil het teentje knoflook. Maak de champignons schoon en hak ze fijn.
2 Bak in de olie het gehakt met de ui en de champignons. Knijp de knoflook erboven uit.
3 Voeg het zout, de peper, het basilicum, de tomatenpuree, de suiker, de bouillon en de rode wijn toe.
4 Laat de saus zachtjes 30 minuten pruttelen.
5 Kook in die tijd de spaghetti gaar.

Serveertip

fruitige soepele rode wijn

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

joske9 avatar
joske9

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten