Franse kaasbroodtaart

  • 60-120 min.
  • Franse kaasbroodtaart

    Franse kaasbroodtaart

    Franse kaasbroodtaart

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
50 g boter
1 oud stokbrood
100 g rietsuiker
500 ml melk
1 ei
mespuntje zout
250 g blauwe kaas
100 g walnoten
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
1 bakring van 20 cm doorsnede
bakpapier
boter om in te vetten

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 170 ºC.
Smelt de boter en breek het brood in stukken. Meng het brood met de melk, rietsuiker, ei, zout en de gesmolten boter tot een smeuïge massa. Verbrokkel de blauwe kaas en meng met de walnoten door de broodmassa.
Leg het bakpapier in de taartring. Druk het bakpapier goed in de randen en schep de massa erin. Bak in circa 45 minuten goudbruin en gaar.

Bron

24Kitchen

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

javanhoof avatar
javanhoof

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten