Doppertjes en worteltjes schotel

  • Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 02-11-2012

Een makkelijke manier om de saaie doppers en wortels te bereiden

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Aardappelen, wortelen ( vers) , doperwten ( diepvries) Verse roomkaas, rode ui knoflook, bieslook, sambal badjak, ketjap.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Ovenschaal

Voorbereiding

Aard. wassen en in stukken snijden. Worteltjes schrappen en ook in stukken in zelfde pan en ( diepvries) doperwten er bij doen.
Ui, bieslook en knoflook fijn snijden en met sambal en ketjap ( naar eigen smaak) door de roomkaas mengen.

Bereidingswijze

Groenten en aardappelen koken, beetgaar.
In ovenschaal doen, kaasmengsel er overheen scheppen, evt. nog wat geraspte kaas erover en 1`5 min in de oven tot alles lekker gaar is.

Serveertip

Kan zo gegeten worden, maar is ook lekker met gebakken Kabeljauw

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten