Doppertjes en worteltjes schotel
- Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 02-11-2012
Een makkelijke manier om de saaie doppers en wortels te bereiden
Ingrediënten 2 personen
Aardappelen, wortelen ( vers) , doperwten ( diepvries) Verse roomkaas, rode ui knoflook, bieslook, sambal badjak, ketjap.Benodigdheden
OvenschaalVoorbereiding
Aard. wassen en in stukken snijden. Worteltjes schrappen en ook in stukken in zelfde pan en ( diepvries) doperwten er bij doen.
Ui, bieslook en knoflook fijn snijden en met sambal en ketjap ( naar eigen smaak) door de roomkaas mengen.
Bereidingswijze
Groenten en aardappelen koken, beetgaar.
In ovenschaal doen, kaasmengsel er overheen scheppen, evt. nog wat geraspte kaas erover en 1`5 min in de oven tot alles lekker gaar is.
Serveertip
Kan zo gegeten worden, maar is ook lekker met gebakken Kabeljauw
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties