Lekkere stevige pittige Jus

  • Nederlands, Saus/dressing
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 02-11-2012

Lekkere stevige pittige Jus

Deel dit recept

Ingrediënten
2 a 3 tenen knoflook
2 grote uien
2 eetlepels scherpe mosterd
1 eetlepel zoete mosterd bijv. Bayerischer Süßer Senf
scheut ketjap
4 grote eetlepels ketchup
goeie snuf zout
snuf nootmuskaat
goeie Snuf zwarte peper
mooie eetlepelpunt sambal of meer
2 laurierblaadjes
2 kruidnagels
2 grote theelepels maizena
(eventueel plak ontbijtkoek)
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

braad het vlees (kan ook zonder vlees)

Bereidingswijze

pers de tenen knoflook en bak dit samen met 2 gesnipperde uien even mee.

Doe 0,9L water in de pan. meng de maizena met iets water en voeg dit er ook aan toe.

(ook lekker plak ontbijt koek verkruimelen en mee laten pruttelen)


tot slot rest er in en even lekker half uurtje laten pruttelen zonder deksel zo dat die nog lekker indikt.
langer mag natuurlijk ook.

even proeven na smaak misschien nog een beetje maggi toevoegen.



kan er zelf 2 dagen van eten met 3 mensen.
vind hem zelf 2e dag nog lekkerder.

Serveertip

lekker met aardappels en rodekool

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten