Lekkere stevige pittige Jus
- Nederlands, Saus/dressing
- 30-60 min.
- Geplaatst op 02-11-2012
Lekkere stevige pittige Jus
Ingrediënten
2 a 3 tenen knoflook2 grote uien
2 eetlepels scherpe mosterd
1 eetlepel zoete mosterd bijv. Bayerischer Süßer Senf
scheut ketjap
4 grote eetlepels ketchup
goeie snuf zout
snuf nootmuskaat
goeie Snuf zwarte peper
mooie eetlepelpunt sambal of meer
2 laurierblaadjes
2 kruidnagels
2 grote theelepels maizena
(eventueel plak ontbijtkoek)
Voorbereiding
braad het vlees (kan ook zonder vlees)
Bereidingswijze
pers de tenen knoflook en bak dit samen met 2 gesnipperde uien even mee.
Doe 0,9L water in de pan. meng de maizena met iets water en voeg dit er ook aan toe.
(ook lekker plak ontbijt koek verkruimelen en mee laten pruttelen)
tot slot rest er in en even lekker half uurtje laten pruttelen zonder deksel zo dat die nog lekker indikt.
langer mag natuurlijk ook.
even proeven na smaak misschien nog een beetje maggi toevoegen.
kan er zelf 2 dagen van eten met 3 mensen.
vind hem zelf 2e dag nog lekkerder.
Serveertip
lekker met aardappels en rodekool
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties