Knapperige ontbijtcups met spek en een eitje

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 01-11-2012
  • Knapperige ontbijtcups met spek en een eitje

    Knapperige ontbijtcups met spek en een eitje

    Knapperige ontbijtcups met spek en een eitje

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 sneetjes wit brood
4 eieren
4 sneetjes ontbijtspek
1 handje geraspte kaas
3 takjes peterselie
2 el gesmolten boter
zout en peper van de molen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
bakplaat voor muffins

Bereidingswijze

Bak in een pan het ontbijtspek net niet-knapperig en laat uitlekken op wat
keukenpapier.

Gebruik een deegroller om het brood iets platter te maken en steek er met
behulp van een grote ronde koekjesvorm rondjes uit.
Beboter 4 vormpjes van het muffin blik en leg twee schijfjes brood, elkaar
iets overlappend, in elke muffinvorm.
Bestrijk het brood met boter en bestrooi met geraspte kaas.
Leg het ontbijtspek er in de lengte overheen en druk licht aan.
Breek de eieren bovenop het spek en bestrooi ze met zout en peper.

Bak de ontbijtcups in een voorverwarmde oven op 175°C tot het eiwit gestold
is.

Bron

www.njam.tv/

Serveertip

Garneer de cups met peterselie.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten