Gehakt tortilla`s met kaas

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 01-11-2012
  • Gehakt tortilla`s met kaas

    Gehakt tortilla`s met kaas

    Gehakt tortilla`s met kaas

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
- 250 gram rundergehakt
- 1 ui, gesnipperd
- 1 teentje knoflook, fijngehakt
- 1 rode paprika, in blokjes gesneden
- 250 gram verse spinazie
- 1 blik tomaten in blokjes
- 4 tortilla`s, meergranen
- 2 tomaten, in plakjes gesneden
- geraspte 20+ of 30+ kaas
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden en vet een ovenschaal in.

Bereidingswijze

Bak het gehakt in een koekenpan rul en laat het vervolgens op een bord met keukenpapier uitlekken.Fruit ondertussen in dezelfde pan de ui en de knoflook, voeg de paprika vervolgens toe en laat een paar minuten bakken. Voeg de spinazie toe, laat deze slinken en voeg er dan het blik tomaten aan toe. Laat dit even sudderen en voeg tot slot het uitgelekte gehakt toe.
Verwarm de tortilla`s kort in een koekenpan of een magnetron. Beleg de tortilla`s met het gehaktmengsel en rol ze op. Leg de gevulde tortilla`s naast elkaar in de ingevette ovenschaal, leg op elke tortilla drie plakjes tomaat en bestrooi met geraspte kaas. Zet de ovenschaal voor ongeveer 10 minuten in de oven, zodat de kaas goed is gesmolten.

Bron

www.eetjemooi.nl

Serveertip

Serveer de gehakttortilla`s eventueel met een kleine rauwkostsalade.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten