Paddestoelen kaasplaattaart
- Italiaans, Voorgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 31-10-2012
Ingrediënten 8 personen
10 plakjes bladerdeeg1 eetl. olijfolie
@tenen knoflook, gesnipperd
2 uien , gesnipperd
500 gram gemengde paddestoelen in schijfjes
Peper en zeezout
250 gram talleggio
Blaadjes van 2 takjes verse tijm.
1 eidooier
Benodigdheden
BakpapierOven
Bakplaat
Voorbereiding
Oven voorverwarmen 180 graden
Bereidingswijze
Bladerdeeg op elkaar uitrollen, tot rechthoekige lap
Bekleed bakplaat met bakpapier.
Leg hier de bladerdeeg lap op en kerf rondom een lijn van 2 cm. uit de kant, eidooier erop.
Bak in de olie de uien, knoflook en de paddestoelen .
Even een beetje aflaten koelen.
Daarna over het bladerdeeg leggen ( blijf 2 cm uit de kant).
Kaas in plakken erop en de tijmblaadjes.
Ongeveer 25 min in de voorverwarmde oven.
Bron
recept van een kennis
Serveertip
Snij de taart in 8 stukken.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties