Paddestoelen kaasplaattaart

  • Italiaans, Voorgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 31-10-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
10 plakjes bladerdeeg
1 eetl. olijfolie
@tenen knoflook, gesnipperd
2 uien , gesnipperd
500 gram gemengde paddestoelen in schijfjes
Peper en zeezout
250 gram talleggio
Blaadjes van 2 takjes verse tijm.
1 eidooier
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Bakpapier
Oven
Bakplaat

Voorbereiding

Oven voorverwarmen 180 graden

Bereidingswijze

Bladerdeeg op elkaar uitrollen, tot rechthoekige lap
Bekleed bakplaat met bakpapier.
Leg hier de bladerdeeg lap op en kerf rondom een lijn van 2 cm. uit de kant, eidooier erop.
Bak in de olie de uien, knoflook en de paddestoelen .
Even een beetje aflaten koelen.
Daarna over het bladerdeeg leggen ( blijf 2 cm uit de kant).
Kaas in plakken erop en de tijmblaadjes.
Ongeveer 25 min in de voorverwarmde oven.

Bron

recept van een kennis

Serveertip

Snij de taart in 8 stukken.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten