1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Romige pasta

Romige pasta

Door: NurseBianca

  • Italiaans,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 30-10-2012

Ingrediënten


Een restje pasta, een bekertje creme fraiche, lente ui, spekjes, knoflook, peper en zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de pasta. Bak de spekjes en voeg vervolgens de creme fraiche toe. Pers het knoflookteentje hierboven uit en voeg zout en peper toe. Voeg als laatste de lente ui in ringetjes toe en vermeng dit met de pasta. Supersnel en superlekker!!

Bron

Een collega



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van NurseBianca
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top