Draadjesvlees (basisrecept)

  • Nederlands,
  • > 120 min.
  • Draadjesvlees (basisrecept)

    Draadjesvlees (basisrecept)

    Draadjesvlees (basisrecept)

Draadjesvlees, nog nooit eerder gegeten en gemaakt en lekker bevonden.b]

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1 kg riblappen
zout
zwarte peper
mosterd
60 g boter
4 uien, in halve ringen
2 e witte azijn
3 plakken ontbijtkoek, verbrokkeld
flinke schep appelstroop
1 e ketjap manis
3 laurierblaadjes
4 kruidnagels
1/4 t gedroogde tijm
runderbouillon
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Wrijf riblappen in met zout, peper en mosterd.
2. Braad riblappen in boter aan tot bruin en met een knapperige korstje.
3. Doen riblappen in een stoofpan
4. Fruit in de koekenpan in bakvet de uien aan en voeg bouillon toe.
5. Breng bouillon aan kook en voeg bij het vlees.
6. Voeg nu alle overige ingrediënten toe en stoof voor 3-4 uur op lage pitje. (let aan`t einde wel erop dat vlees niet op bodem aanbranden)

Bron

Proeven en experimenteren

Serveertip

Wij hadden er rijst en gesmoorde wortelen bij.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

deonart avatar
deonart

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten