Kerrie-Mandarijn Rijstsalade

  • Wereld, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 28-10-2012
  • Kerrie-Mandarijn Rijstsalade

    Kerrie-Mandarijn Rijstsalade

    Kerrie-Mandarijn Rijstsalade

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 g pandanrijst
zout
150 g doperwten (diepvries)
1 rode paprika
2 stengels bleekselderij +
2 bosuitjes
1 blikje mandarijnpartjes (312 g)
3 eetlepels Yogonaise
(versgemalen) peper
1 theelepel kerriepoeder
3 takjes peterselie
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 342,62 kcal
Koolhydraten 63,58 g
Eiwitten 8,86 g
Vetten 4,74 g

Voorbereiding

Rijst in pan met water en zout gaar koken volgens gebruiksaanwijzing. Doperwten laatste 5 minuten met rijst mee koken. Laten afkoelen.Paprika wassen en schoonmaken. Bleekselderij en bosuitjes schoonmaken en wassen. Groenten in stukjes snijden. Mandarijnpartjes laten uitlekken, sap opvangen.

Bereidingswijze

In kom Yogonaise, 3 eetlepels mandarijnsap, zout, peper en kerriepoeder door elkaar roeren. Peterselie erboven fijn knippen. Alle ingrediënten van salade met elkaar mengen.

Bron

Allerhande 6 2000

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten