Spitkool masala
- Goedkoop en snel, Bijgerecht
- 0-10 min.
- Geplaatst op 28-10-2012
Ingrediënten 4 personen
1 spitskool, 1 theelepel sambal(brandal) 2 eetlepels olie om te bakken, 1 ui gesnippert, 1 teen knoflook gesnippert, 1 bouillionblokje, 1 eetlepel masala/kerrieBenodigdheden
Wok/hapjespan, snijplank, mes, pollepelVoorbereiding
De kool in de lengte doormidden snijden en de kern verwijderen, de kool ui, knoflook snijden.
Bereidingswijze
olie verhitten en hierin de ui zachtjes glazig bakken, knoflook zachtjes meefruiten,het bouillionblokje verkruimelen en toevoegen en de sambal en masala/kerrie toevoegen, hierin de spitskool in ongeveer 6 a 7 minuten bakken tot de gewenste garing is bereikt.
Bron
internet
Serveertip
Met rijst en sate. Natuurlijk kun je hieraan diverse andere groente toevoegen
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties