Spitkool masala

  • Goedkoop en snel, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 28-10-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 spitskool, 1 theelepel sambal(brandal) 2 eetlepels olie om te bakken, 1 ui gesnippert, 1 teen knoflook gesnippert, 1 bouillionblokje, 1 eetlepel masala/kerrie
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Wok/hapjespan, snijplank, mes, pollepel

Voorbereiding

De kool in de lengte doormidden snijden en de kern verwijderen, de kool ui, knoflook snijden.

Bereidingswijze

olie verhitten en hierin de ui zachtjes glazig bakken, knoflook zachtjes meefruiten,het bouillionblokje verkruimelen en toevoegen en de sambal en masala/kerrie toevoegen, hierin de spitskool in ongeveer 6 a 7 minuten bakken tot de gewenste garing is bereikt.

Bron

internet

Serveertip

Met rijst en sate. Natuurlijk kun je hieraan diverse andere groente toevoegen

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten