Gehaktbroodjes

  • Lunch/Brunch
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 28-10-2012

Heel geschikt voor kliekverwerking!

Deel dit recept

Ingrediënten
Bladerdeeg
Gehakt of restvlees
Groenten zoals: prei, ui, wortel, e.d.
Smaakmakers zoals: knoflook, Thijm, Italiaanse kruiden
Kaas (mozzarella aan stukjes of rest kaas geraspt
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm oven voor op 200gr
Ontdooi bladerdeeg

Bereidingswijze

Rul gehakt, fruit ui mee, mix groenten erdoor en bak aan. Kruiden met wat je lekker vindt. Afblussen met scheut witte wijn of bouillon, dan droog laten bakken.
Afkoelen.
Vul bladerdeeg met een flinke schep van de vlees-groente-mix en knijp de randjes stevig dicht.
Bestrijken met losgeklutst eigeel.
Bak half uur op 200gr.

Serveertip

Lekker met vlotte komkommersalade

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten