1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Tiramisu
  6. Glaasje tiramisu

Glaasje tiramisu

Door: Krientjes

  • Italiaans, Nagerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 28-10-2012

Ingrediënten 6 personen


* 500 gr mascarponeroom
* 200 gr poedersuiker
* espressokoffie
* 1.25 dl amaretto-likeur
* 6 italiaanse lange vingers


Verder heb je nodig


6 koffieglazen


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Klop de mascarponeroom met de poedersuiker luchtig, Schep het in een ijsbakje en vries het 3 uur in.

Bereidingswijze

Zet een kan sterke espressokoffie voor 6 kopjes. Schep in de bekerglazen een bol mascarpone-ijs en schenk 1.5 eetl likeur over het ijs.
Schenk aan tafel de koffie erover en leg op elk glas een lange vinger.

Bron

Tip culinair



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Krientjes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top