Tomatensoep met pangasiusfilet
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 28-10-2012
Ingrediënten 4 personen
2 blikken tomatenblokjes (a 400 g)1 kippenbouillontablet
1 rode paprika, in repen
125 g schelpjespasta
2 tenen knoflook, in dunne plakjes
400 g pangasiusfilet (diepvries), ontdooid en in blokjes
4 el groene pesto
2 el peterselie, fijngesneden
Voorbereiding
Verwarm de oven voor op 220 graden. Breng de tomatenblokjes met het sap aan de kook met 500 ml water, het bouillontablet, de paprika, de pasta en de knoflook
Draai het vuur laag en voeg de pangasiusfilet toe. Verwarm de soep zachtjes ca 8 min., tot de vis net gaar is.
Schep de soep in 4 kommen, schep er een lepel pesto in en bestrooi met peterselie naar smaak.
Bron
Allerhande 9-2008
Serveertip
Lekker met ciabattabrood
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties