Tomatensoep met pangasiusfilet

  • Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 28-10-2012
  • Tomatensoep met pangasiusfilet

    Tomatensoep met pangasiusfilet

    Tomatensoep met pangasiusfilet

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 blikken tomatenblokjes (a 400 g)
1 kippenbouillontablet
1 rode paprika, in repen
125 g schelpjespasta
2 tenen knoflook, in dunne plakjes
400 g pangasiusfilet (diepvries), ontdooid en in blokjes
4 el groene pesto
2 el peterselie, fijngesneden
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 220 graden. Breng de tomatenblokjes met het sap aan de kook met 500 ml water, het bouillontablet, de paprika, de pasta en de knoflook
Draai het vuur laag en voeg de pangasiusfilet toe. Verwarm de soep zachtjes ca 8 min., tot de vis net gaar is.
Schep de soep in 4 kommen, schep er een lepel pesto in en bestrooi met peterselie naar smaak.

Bron

Allerhande 9-2008

Serveertip

Lekker met ciabattabrood

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten