Mieschotel van m,n moeder

  • Wereld, Hoofdgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 28-10-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
Tagliatelle of Chinese Mie
500 gram gehakt (halfom)
3 uien
2 tenen knoflook
1 flinke bos selderijgroen
2 tomaten
200 gram taugé
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

De Mie of Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing koken.
De uien in stukken gesneden samen met de uitgeperste knoflook fruiten en dan het gehakt toevoegen en met hulp van een houten lepel rul bakken tot het aan alle kanten de rode kleur verliest. Na ongeveer 10 minuten de fijngesneden selderijgroen en de tomaten in stukken gesneden toevoegen. Deze ongeveer 5 minuten meegaren.
Met zout en peper op smaak brengen en op het laatste moment de taugé en de gekookte Mie of Tagliatelle erdoor scheppen en flink warm laten worden

Bereidingswijze

De Mie of Tagliatelle volgens gebruiksaanwijzing koken.
De uien in stukken gesneden samen met de uitgeperste knoflook fruiten en dan het gehakt toevoegen en met hulp van een houten lepel rul bakken tot het aan alle kanten de rode kleur verliest. Na ongeveer 10 minuten de fijngesneden selderijgroen en de tomaten in stukken gesneden toevoegen. Deze ongeveer 5 minuten meegaren.
Met zout en peper op smaak brengen en op het laatste moment de taugé en de gekookte Mie of Tagliatelle erdoor scheppen en flink warm laten worden.

Bron

Van m,n moeder

Serveertip

Lekker met in blokjes gesneden komkommer met een sausje van 1 op 3 lepels azijn en olie, wat sambal peper zout gesnipperd uitje en een scheut ketjap

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten