Gevulde tomaten

  • Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 27-10-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
12 tomaten
500 g kalfsgehakt
4 eieren
2 el broodkruim (of paneermeel)
1 sjalot
enkele takjes peterselie
peper en zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Was de tomaten, snij het hoedje er af en haal voorzichtig de pitten en het vruchtvlees er uit.
Hou de uitgeholde tomaten en de hoedjes bij.
Het vruchtvlees heb je niet meer nodig.
Hak de sjalot fijn.
Splits de eieren.

Bereidingswijze

Meng het gehakt met 4 eidooiers, het broodkruim, de sjalot en wat peterselie en kruid met peper en zout.
Verwarm intussen de oven voor op 185° C.
Vul de tomaten met de gehaktvulling en zet het hoedje er terug op. Plaats in de voorverwarmde oven en bak gedurende 15 à 20 minuten.

Bron

Kook Magazine

Laatste reacties

marjamaria2 avatar
marjamaria2 27-10-2012

lijkt me heerlijk dank je voor het recept

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten