Tomatensalade `della Caroline`

  • Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 27-10-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
6 rijpe trostomaten
1 bosje basilicum
1 sjalotje
1 el balsamico azijn
4 el olijfolie
1 teentje look
1 tl honing
peper en zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snipper het sjalotje fijn. Pers het teentje look.
Snij de tomaten in partjes. Scheur de basilicumblaadjes in reepjes.

Bereidingswijze

Doe de azijn samen met de honing in een bokaaltje met schroefdeksel. Schud tot de honing is opgelost.
Voeg er de olie en look aan toe en schud tot je een dikke homogene massa krijgt. Kruid met peper en zout.

Bron

Kook Magazine

Serveertip

Schep de dressing en sjalotsnippers door de tomaten en bestrooi met basilicum.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten