Griet′s knapperige koolsalade

  • Bijgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 27-10-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1/2 witte kool
1 rode ui
3 wortelen
2 rode appels
1/2 bosje peterselie
1 citroen
3 el mayonaise
1 el mosterd
peper en zout
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Rasp de wortelen. Pers de citroen uit.

Verwijder de buitenste bladeren en de hard kern van de kool. Snij of schaaf in dunne reepjes. Doe hetzelfde met de ui.

Snij de wortelen en appels in lucifers (julienne) en hak de peterselie grof.

Bereidingswijze

Doe alle groenten samen met de peterselie in een kom en hussel ze door elkaar.
Klop de mayonaise en de mosterd door het citroensap en schep de dressing door de koolsalade. Breng verder op smaak met peper en zout.
Serveer onmiddellijk.

Bron

Kook Magazine

Serveertip


Lekker bij een barbeque, gourmetten.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten