Smeerkaassoep

  • Belgisch, Soep
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 27-10-2012

Heerlijke Tomatensoep met smeerkaas

Deel dit recept

Ingrediënten
3 ajuinen, 3 aardappelen, 3 liters kippenbouillon,1 kuipje maredsous dubbele room,1 groot potje geconcetreerd tomatenpuree, vermicelli
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grote pot

Bereidingswijze

schil de aardappelen en ajuin en snij ze in grove stukken, een beetje aanfruiten met wat olie. doe de tomatenpuree bij en de kippebouillon, 20 minuten laten koken. het kuipje smeerkaas er in doen en mixen. Een handvol vermicelli bijvoegen, nog 5 minuutjes laten koken en smullen maar.

Serveertip

IN het bord wat platte gehakte peterselie overstrooien

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten