Visstoofpot met gember, komijn en rode peper
- Hoofdgerecht
- 20-30 min.
- Geplaatst op 27-10-2012
Ingrediënten 4 personen
2 eetlepels zonnebloemolie1 ui, gesnipperd
3 teentjes knoflook, gesnipperd
1 rode of groene peper, zonder zaadjes, gesnipperd
2 theelepels gemberpoeder
1 theelepel komijnzaadjes of -poeder (djinten)
1/3 visbouillonblokje
100 ml kokosmelk
600 gram visfilet, naar keuze
Bereidingswijze
Verwarm de olie op middelhoge stand en fruit de ui, knoflook, peper, gember en komijn een paar minuten, maar laat niet verkleuren.
Los het halve bouillonblokje op in 200ml kokend water.
Giet dit samen met de kokosmelk in de pan en laat aan de kook komen.
Snijd de vis in blokjes en bestrooi ze met zout.
Leg ze in de saus en laat in 5 minuten gaar stoven.
Serveer met brood.
Bron
Boodschappen
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties