Thaise mosselen

  • Thais,
  • 0-10 min.

lekker snel en pittig

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 kilo mosselen, 1 eetl groene of rode thaise currypasta, 1 fijngesneden rode peper, 3 tenen knoflook, theel. verse gember, fijngesneden citroengrasof limoengrasrasp, citroensap en verse koriander,kokosroom
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

fruit de curry, met de knoflook gember, citroengras aan in de olie, voeg de mosselen en de cocsmelk toe en schud alles door elkaar. Kook het 7 min. Mosselen uit de pan scheppen en de saus aanmaken met citoensap en verse koriander.

Bron

Robert

Serveertip

Lekker met stokbrood

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

evko avatar
evko

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten