geroosterde paprika met tonijn en gegrilde gamga
- Voorgerecht
- 10-20 min.
Ingrediënten 10 personen
5 stuks rode paprika20 stuks zwarte olijven
1,5 dl dressing met balsamicoazijn
olijfolie
10 gamba`s
500 gr. tonijn
200 gr. mesclun of gemenge sla
1/4 bakje limoen cress
zout en peper
Benodigdheden
opmaak ringBereidingswijze
Leg paprika`s in een voorverwarmde oven van 200 graden gedurende 20 min.
Laat de paprika`s afkoelen in een plastic zakje.
Pel ze vervolgens
Snij de paprika`s samen met de olijven in julienne en maak het geheel aan met een deel van de dressing.
Pel de garnalen , maak ze schoon en besmeer ze met olijfolie ( je kunt ze ook even marineren).
Grill ze.
Snijd de tonijn in dunne plakjes .
Bron
recept sligro
Serveertip
Verdeel de tonijn over de bordjes .
Leg op de tonijn wat paprika salade met behulp van een ring en leg daarop de gamba met een beetje mesclun.
Maak het gerecht af met de rest van de dressing en wat limoen cress