Raïta met bananen en rode peper

  • Indiaas,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 26-10-2012
  • Raïta met bananen en rode peper

    Raïta met bananen en rode peper

    Raïta met bananen en rode peper

Pittige, maar toch ook zacht bijgerecht bij een curry of voorgerecht met pappadums.

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen
250 ml volle yoghurt
100 ml room
1 rode peper
3 zachte bananen
Zout naar smaak
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Vork
Garde
Kom

Bereidingswijze

Snijd de rode peper zonder de zaadjes in kleine stukjes. Snijd de bananen in kleinen stukjes en prak de helft tot moes. Meng de yoghurt met de room met een garde. Boeg zout naar smaak toe. Meng de rode peper erdoor en tot slot de bananen. Goed doorroeren. De smaak is het beste als je de raïta een uurtje laat trekken in de koelkast.

Serveertip

Lekker bij curry of met pappadums als voorgerecht bij een Indiase maaltijd.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten