Wrap met raapsteeltjes en geitenkaas

  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 24-10-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 zachte tortilla`s
2 bosjes raapstelen, zonder de wortels, grof gesneden
150 gr geitenkaas, geraspt
150 gr sperziebonen, gehalveerd
8 el tacosaus
1blik kidneybonen (400 gr) afgespoeld en uitgelekt
1 klein blikje (100 gr) maïs, uitgelekt
2 bosuitjes, in dunne ringen
peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de sperzieboontjes in 8 min beetgaar en laat ze uitlekken.

Bestrijk de tortilla`s met de tacosaus.
Verdeel er de raapstelen over.

Schep de sperziebonen, kidneybonen, maïs en bosuitjes door elkaar en breng
op smaak met peper en zout.
Verdeel het bonenmengsel over de tortilla`s en rol ze op als een
ijshoorntje.
Zet ze in een glas en strooi er de geraspte kaas over.

Serveer er eventueel nog een kleine salade bij.

Tip: Voor een warme versie: rol de tortilla`s strak op en leg ze met de naad
naar beneden in een ovenschaal.
Bestrooi met de kaas.
Zet de schaal in een hete oven tot de kaas is gesmolten.

Bron

Bron: moens

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten