12 lange vingers
75 ml limoncello
75 ml sinaasappelsap (vers geperst)
250 gr mscarpone
50 ml melk
2 eetl poedersuiker
1 theelepel vanillepasta
rasp van 1/2 citroenschil
2 doosjes frambozen
chocolade snippers
1. Leg de lange vingers in een ovenschaal. De `gaten` met kleine stukjes/kruimels opvullen.
2. De limoncello en sinaasappelsap erover schenken.
3. De marscapone met de melk mengen tot zich een romige crème heeft gevormd.
4. Vervolgens de poedersuiker, vanillepasta en citroenrasp toevoegen aan de mascarpone.
5. De mascarpone over de langer vingers verdelen.
6. Frambozen erover strooien, tot dat alles bedekt is.
7. Met een mes over de chocola schrapen, zodat er snippers ontstaan. Deze over de frambozen strooien.
8. De tiramisu voor minstens een half uur in de koelkast zetten.
Jamie Oliver; 30 Minute Meals (TV-programma)