Raspberry Shortbread

  • Banket
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 21-10-2012

Deel dit recept

Ingrediënten
Topping:
Kopje cocos
1/2 kopje suiker
1 ei
Raspberry jam

Bodem:
1/4 pakje boter
1/2 kopje suiker
1 ei
1,5 kopje zelfrijzend bakmeel
Beetje zou
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bloem, zout, suiker, boter en geklopt ei mengen en kneden. Op bakblik uitrollen. Hierop de jam dan de topping.
Topping:
Eiwit kloppen tot redelijk stijf. Suiker en cocos luchtig doorheen spartelen. Dan verdelen over de jam. Ovenstand 4. Bovenwaartse uit. Ongeveer 45 minuten.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten