Truffel paddenstoelen pasta

  • Italiaans,
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 21-10-2012

Heerlijke smaakvolle pasta die erg makkelijk te maken is. We aten het bij de Italiaan als voorgerecht en ik heb de goede combinatie van ingrediënten gevonden. Ik geef geen aantallen en grammen, het is een kwestie van uitproberen wat je het lekkerst vindt.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
3 eetlepels truffelolie
Gemengde paddenstoelen
(magere) zure room
knoflook
blokje bospaddenstoelenbouillon
pasta
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Koekenpan

Voorbereiding

Paddenstoelen schoonvegen en kleiner snijden/scheuren. Pan water opzetten voor pasta

Bereidingswijze

Paddenstoelen in truffelolie bakken met 2 teentjes knoflook. zure room toevoegen en bouiloonblokje oplossen in truffelolie. Intussen pasta naar keuze koken volgens gebruiksaanwijzing.

Serveertip

De Paddenstoelen zijn te eten als bijgerecht of met meer zure room en aangevuld met wat water, als saus. Indien gewenst ook aan te vullen met een stukje vlees.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten