Truffel paddenstoelen pasta
- Italiaans,
- 10-20 min.
- Geplaatst op 21-10-2012
Heerlijke smaakvolle pasta die erg makkelijk te maken is. We aten het bij de Italiaan als voorgerecht en ik heb de goede combinatie van ingrediënten gevonden. Ik geef geen aantallen en grammen, het is een kwestie van uitproberen wat je het lekkerst vindt.
Ingrediënten 4 personen
3 eetlepels truffelolieGemengde paddenstoelen
(magere) zure room
knoflook
blokje bospaddenstoelenbouillon
pasta
Benodigdheden
KoekenpanVoorbereiding
Paddenstoelen schoonvegen en kleiner snijden/scheuren. Pan water opzetten voor pasta
Bereidingswijze
Paddenstoelen in truffelolie bakken met 2 teentjes knoflook. zure room toevoegen en bouiloonblokje oplossen in truffelolie. Intussen pasta naar keuze koken volgens gebruiksaanwijzing.
Serveertip
De Paddenstoelen zijn te eten als bijgerecht of met meer zure room en aangevuld met wat water, als saus. Indien gewenst ook aan te vullen met een stukje vlees.
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties