Klassieke Rundercarpaccio

  • Italiaans, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 21-10-2012

Deel dit recept

Ingrediënten
250 gr. ossehaas van de beste kwaiteit, evt vet verwijerd.
2 el. truffeloloie of extra vierge olijfolie
2 el geroosterde pijnboompitten
2 el. fijngehakte bieslook
40 gr. geschaafde Parmezaanse kaas
reculablaadjes en citroenpartjes, voor erbij
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Verpak het rundvlees in platicfolie en leg het 30 min. in de vriezer (dit maakt het gemakkelijker om het vlees te snijden).

Bereidingswijze

Verwijder de folie van het vlees met een scherp mes in heel dunne plakken. Leg de plakken rundvlees tussen vellen platicfolie en sla ze plat met een deegroller.
Leg 4 of 5 plakken rundvlees op elk bord en besprenkel ze met olie. Bestrooi met zeezout en versgemalen zwate peper en bestrooi met de pijnboompitten, bieslook en geschaafde Pamazaanse kaas.

Bron

-

Serveertip

Serveer met rucola en citroenpartjes.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten