Fetadip

  • Grieks, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 21-10-2012
  • Fetadip

    Fetadip

    Fetadip

Deze heerlijke dip is toegankelijk voor iedereen door de zachte smaak van de schapenkaas. De peterselie zorgt voor wat pit. Deze kan eventueel vervangen worden door andere verse kruiden. De mogelijkheden zijn oneindig .

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
(Schapen)feta(100G)Flinke bos peterselie incl stelenOlijfolie (5 eetlepels)Citroensap van een halve citroen1 teentje knoflook
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Keukenmachine met snijmessen (of een staafmixer)

Bereidingswijze

Doe alle ingredienten in de keukenmachine en pulseer tot er een homogeen mengsel ontstaat. Eventueel afmaken met wat peper, zout en chilikruiden. (zelf gebruikte ik Erkan Kral kruiden)

Serveertip

(Turks) brood of wat rauwkost zoals reepjes komkommer, bleekselderij of wortel. Eet smakelijk!

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Vir1 avatar
Vir1 09-11-2012

Heerlijk recept en ook nog een snel en makelijk te maken. Heb zelf geen keukenmachine gebruikt maar de kaas met de rasp klein gemaakt en peterselie fijn gesneden. Erg lekker met tuks brood en tajine recept maar ook lekker bij de borrel.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten