1. Home
  2. Recepten
  3. Schapenkaas
  4. Fetadip

Fetadip

  • Grieks, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 21-10-2012

Ingrediënten 4 personen


(Schapen)feta(100G)
Flinke bos peterselie incl stelen
Olijfolie (5 eetlepels)
Citroensap van een halve citroen
1 teentje knoflook


Verder heb je nodig


Keukenmachine met snijmessen (of een staafmixer)


Fetadip
Fetadip
Fetadip

Heerlijke fetadip, perfect voor de borrel!

Heerlijke fetadip, perfect voor de borrel!

Deze heerlijke dip is toegankelijk voor iedereen door de zachte smaak van de schapenkaas. De peterselie zorgt voor wat pit. Deze kan eventueel vervangen worden door andere verse kruiden. De mogelijkheden zijn oneindig .

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe alle ingredienten in de keukenmachine en pulseer tot er een homogeen mengsel ontstaat. Eventueel afmaken met wat peper, zout en chilikruiden. (zelf gebruikte ik Erkan Kral kruiden)

Dit recept is te vinden in:

Serveertip

(Turks) brood of wat rauwkost zoals reepjes komkommer, bleekselderij of wortel.
Eet smakelijk!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Spiderangel


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Spiderangel
Leuk kookboek om te volgen
?
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top