1. Home
  2. Recepten
  3. Surinaamse keuken
  4. Surinaamse Eiersalade

Surinaamse Eiersalade

  • Surinaams, Tussendoortje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 21-10-2012

Ingrediënten 4 personen


4 eieren (hardgekookt, nog warm en fijngesneden)
2 sjalotjes (fijngesneden)
1 teentje knoflook (fijngesneden)
1 Spaans pepertje (ragfijn gesneden)
2 el bladselderij (heel fijn gesneden)
6 el mayonaise
2 el volle melk
2 el kerriepoeder (eventjes geroosterd in een droge koekenpan, dan komen de smaken los)
1 tl paprikapoeder


Verder heb je nodig


Steelpan, koekenpan


Lekker pittige eiersalade. De kerriepoeder wordt even geroosterd, dus nog meer smaak!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de eieren, sjalotjes, knoflook, pepertje en selderij door elkaar en doe het in een ruime schaal.
Roer de mayonaise, melk, kerrie (afgekoeld) en paprikapoeder goed door elkaar en meng dat goed door het eimengsel. Laat dit 2 uur goed doorkoelen in de koelkast.

Serveertip

Lekker op een toastje bij de borrel of op een (bruin) broodje.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Delarosa


Reacties (13)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Delarosa
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top