Szegedinergoulash uit de Romertopf

  • Balkan, Hoofdgerecht
  • 60-120 min.
  • Geplaatst op 21-10-2012

goulash uit de romertopf maar dan net even iets anders

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
5 ons varkenslappen
50 gram boter
1 ui
1 el paprikapoeder
750 gram zuurkool
1 dl zure room
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
romertopf

Bereidingswijze

Dobbelsteentjes vlees aanbraden met de uiringen en in de romertopf doen.Bestrooi met paprikapoeder. Zuurkool hier over heen draperen. De romertopf in koude oven zetten en 75 minuten op 200C in de oven. Serveren met zure room.

Bron

kookboek

Laatste reacties

amandelboom avatar
amandelboom 25-10-2012

Ik heb het ooit een keer overgeschreven uit een kookboek van mijn ouders met allemaal recepten voor de romertopf...De titel zou ik niet meer weten.

molenmeisje avatar
molenmeisje 21-10-2012

Welk kookboek?

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten