Vis florentine uit de romertopf

  • Frans, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 21-10-2012

Een klassieker uit de franse keuken, maar dan heel eenvoudig met ingredienten uit de diepvries

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pak diepvries kabeljauw /witvis
1/2 el boter
zout
citroensap
1 pak diepvriesspinazie
50 gram jong belegen kaas of een paar eetlepels room
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
romertopf

Voorbereiding

Ontdooi de spinazie

Bereidingswijze

Smeer de onderkant van de romertopf in met de boter, leg daarop de vis, besprenkel de vis met citroensap en kruid met peper en zout. Drapeer hierover de spinazie en rasp op het eind 50 gram jong belegen kaas erover heen.Als alternatief kun je ook enkele eetlepels room door de diepvriesspinazie roeren . De schotel moet in een koude oven, de oven op 200 C, 45 minuten.

Bron

kookboek

Serveertip

Lekker met krieltjes

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten