Vis florentine uit de romertopf
- Frans, Hoofdgerecht
- 30-60 min.
- Geplaatst op 21-10-2012
Een klassieker uit de franse keuken, maar dan heel eenvoudig met ingredienten uit de diepvries
Ingrediënten 4 personen
1 pak diepvries kabeljauw /witvis1/2 el boter
zout
citroensap
1 pak diepvriesspinazie
50 gram jong belegen kaas of een paar eetlepels room
Benodigdheden
romertopfVoorbereiding
Ontdooi de spinazie
Bereidingswijze
Smeer de onderkant van de romertopf in met de boter, leg daarop de vis, besprenkel de vis met citroensap en kruid met peper en zout. Drapeer hierover de spinazie en rasp op het eind 50 gram jong belegen kaas erover heen.Als alternatief kun je ook enkele eetlepels room door de diepvriesspinazie roeren . De schotel moet in een koude oven, de oven op 200 C, 45 minuten.
Bron
kookboek
Serveertip
Lekker met krieltjes
Laatste reacties
Er zijn nog geen reacties