1. Home
  2. Recepten
  3. Bloemkool
  4. Bloemkool met blauwe kaas

Bloemkool met blauwe kaas

  •  ,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-10-2012

Ingrediënten 4 personen


800 Gr. aardappelen
Zout
600 Gr. bloemkoolroosjes
125 ml. crème fraiche
100 Gr. blauwe kaas
2 etl. Vloeibare boter
4 takjes peterselie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en snijd ze in blokjes.
Kook ze met weinig zout in ca. 5 min.
Kook de bloemkoolroosjes in 5 min. beetgaar.
Verwarm de crème fraiche op laag vuur.
Verkruimel de kaas en meng door de crème fraiche en roer tot alles gesmolten is.
Hak de peterselie fijn en schep door de aardappelen.
Schenk de kassa`s over de bloemkool.

Serveertip

Met vlees naar keuze

Bron

Lekkerdoen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Frans2010


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Frans2010
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top