Pasta met romige saffraan, gerookte zalmsaus

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 17-10-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
500 gram pasta
1 ui
2 flesjes Blueband finesse room
0,05 gram saffraan (zakje Silvo)
3 bosuitjes
2 teentjes knoflook
0,5 bouillonblokje
400 gram gerookte zalm
0,5 citroen
1 eetlepel olie
2 eetlepels gedrookde dille
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Pannen

Voorbereiding

Ui snipperen

Bereidingswijze

Fruit de gesnipperde ui in de olie.
Voeg geperste knoflook toe en laat een minuutje pruttelen.
Voeg de room toe en laat langzaam warm worden.
Voeg de saffraan toe.
Voeg het 0,5 bouillonblokje toe.
Snij de zalm in stukjes en voeg aan de saus toe.
Voeg dille toe.
Snij de bosui in stukjes en voeg toe.
Pers de 0,5 citroen uit en voeg toe aan de saus.
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Voeg de saus toe aan de pasta en roer goed door.

Bron

www.pastasite.nl

Serveertip

Salade

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten