Varkenslappen

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 17-10-2012

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
=1 el Olijfolie,
=300 gr.Hamlappen,in 4 stukken
=1 bakje champignons
in kwarten.= 1 potje Smul-
pannetjes hamlapjes in jacht-
saus
=1 zak aardappelpartjes,

=500 gr.Sperziebonen,schoon-
gemaakt.= Bakpapier.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Stoofpan
Bakplaat,Kookpan,

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op
220 gr.C.

Bereidingswijze

1.Verhit de olie in een stoof-
pan en bak het vlees in
2 min.rondom bruin.Voeg de
champignons,saus en 125 ml
water toe.Breng aan de kook
en laat op laag vuur 25 min.
stoven.Roer af en toe door.
2.Verdeel ondertussen de
de aardappelpartjes over
een met bakpapier bedekte
bakplaat en bak in de oven
in 20 min.knapperig en
bruin.Keer halverwege.
3.

Bron

©

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten